Over ons

Autobanden M.B. is het enige bedrijf in Limburg dat banden online verkoopt en voor u monteert op locatie. Het maakt niet uit of u nu thuis bent of op het werk, wij kunnen uw nieuwe banden overal monteren met onze speciaal hiervoor ontworpen bus. Dit betekent dat u van een persoonlijke, professionele en handige service kunt genieten, zonder dat het u veel tijd gaat kosten.

In plaats van tijd te verspillen in een traditionele band depot of bij de autogarage, is het zelfs makkelijker om uw nieuwe autobanden thuis of op het werk te laten monteren op een datum dat u het beste uitkomt. Dat alles kunnen we voor u mogelijk maken met onze mobiele bandenservice.

Werkwijze van onze mobiele bandenservice

Onze mobiele bus is uitgerust met een bandenapparaat, balanceerapparaat en andere materialen die benodigd zijn om uw banden vakkundig te kunnen monteren. Demontage, montage en balanceren van de banden vindt plaats in onze mobiele bandenservice bus. Het monteren van 2 nieuwe banden duurt ongeveer 20 minuten.

Montage bij u thuis

Hebt u nieuwe autobanden nodig maar u wilt geen vrije dag hieraan besteden door naar de garage te gaan? Kies dan voor bandenmontage aan huis. Wij zullen met onze mobiele bandenservice op de afgesproken tijd en datum bij u thuis uw banden komen vervangen.

  • U zoekt de juiste band voor uw auto uit onze ruime assortiment autobanden
  • Plaats de door u gekozen band in de winkelmand en voer uw gegevens in
  • U kiest een montage datum dat u het beste uitkomt
  • U betaald via Ideal of achteraf contant
  • Wij zullen telefonisch contact met u opnemen voor de uiteindelijke montagetijd
  • Bij vragen kunt u ons altijd bellen of een email sturen

Wat zijn onze tarieven

Monteren van autobanden bij Autobanden M.B. kost €17,50 per band (incl. btw).

Het verwisselen van een bandenset €35,- (alle 4 de banden)

Lekke band repareren we voor €20,-